Mainos
Mainos

Sähköä vailla yhä runsaat 10 000 taloutta

Tapani- ja Hannu-myrskyjen aiheuttamia katkoksia sähköverkoissa korjataan edelleen.

Fortumilla ilman sähköä on runkoverkossa hieman alle 10 000 asiakasta. Lisäksi pienjänniteverkossa on lukuisia kohteita, jotka vaativat korjaustoimenpiteitä. Fortumin mukaan viikonloppuna korjaus- ja raivaustöitä tekee 500 asentajaa ja metsuria.

Vattenfallilla ilman sähköä on noin 2600 asiakasta ja Pohjois-Satakunnassa kahden alueellisen yhtiön verkossa yli 2000 asiakasta.

Suur-Savon Sähkö kertoo saaneensa korjattua kaikki keskijänniteverkon viat. Korjaustyöt jatkuvat asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon korjauksella.

Savon Voima on saanut palautettua sähköt kaikille asiakkaille.

Kännykkähäiriöitä paikoin

Elisan, Soneran ja DNA:n matkapuhelinverkoissa on esiintynyt vielä paikoitellen häiriöitä, vaikka enin osa sähkökatkojen vioittamista tukiasemista on saatu toimintaan.

Rautateillä lähes kaikki myrskyn seurauksena vioittuneet tasoristeysten varoituslaitteet on saatu kuntoon, lukuun ottamatta kahta risteystä Pori-Tampere-radalla.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme