Mainos
Mainos

Sähköliitto ja Teknologiateollisuus saivat lisäaikaa vastata sovintoehdotukseen

Sähköliitto ja Teknologiateollisuus jatkavat neuvotteluja valtakunnansovittelijan toimistolla.  Sähköliitto ja Teknologiateollisuus ovat saaneet lisäaikaa sovintoehdotukseen vastaamiseen. Vastauksia ei ole vielä annettu.

Aiemmin Sähköliiton hallitus kertoi, että se hylkäsi valtakunnansovittelija Minna Helteen tekemän sovintoehdotuksen työriidan ratkaisemiseksi. Sähköliiton tiedote oli kuitenkin lipsahtanut nettisivuille liian aikaisin. Valtakunnansovittelija antoi viime yönä sovintoehdotuksen Sähköliitolle ja Teknologiateollisuudelle.

Neuvottelut toimistolla jatkuvat, ja valtakunnansovittelija Helle sanoo, ettei hän ole saanut virallista vastausta sovintoehdotukseen.

Vajaan tuhannen sähköasentajan lakko alkoi viime keskiviikkona.

Juttua on muokattu klo 20.26, kun tiedot toimistolta ovat tarkentuneet. Sähköliitto ja Teknologiateollisuus saivat lisäaikaa vastata sovintoehdotukseen. Sähköliiton tiedote karkasi nettisivuille liian aikaisin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme