Mainos
Mainos

Sähkövika ehkä syynä huoltoaseman paloon Oulunkylässä

Helsingin Oulunkylässä Nesteen huoltoasemapalon syy on päivystävän palomestarin mukaan vielä epäselvä. MTV:n uutisten haastatteleman palomestari Markku Aholan mukaan palo sai mahdollisesti alkunsa sähköviasta, mutta palon syytä tutkitaan.

Sammutustyöt Oulunkylän huoltoasemalla jatkuvat edelleen. Välitöntä räjähdysvaaraa ei palomestarin mukaan enää ole, sillä polttonesteen mittarikentät on suojattu tulelta. Tulipalon takia liikenne on poikki Siltavoudintielle ja Käskynhaltijatielle.

Lähialueen asukkaita kehotetaan edelleen pysymään sisällä ja sulkemaan ikkunat ja ilmastointi. Savu leviää yhä nopeasti pohjoiseen päin.

Palo ei pelastuslaitoksen mukaan ole vaarassa levitä, sillä huoltoaseman välittömässä läheisyydessä ei ole rakennuksia.

Oulunkylän huoltoasema tuhoutui palossa täysin, mutta aineellisten vahinkojen määrää ei vielä tiedetä. Rakennuksessa sijainnut K-kauppa tuhoutui myös palossa. Palomestarin mukaan K-kaupan asiakkaat ja henkilökunta poistuivat rakennuksesta "hyvässä järjestyksessä" palon alettua. Kenelläkään ei ollut vaaraa.

Paloa oli sammuttamassa kaikkiaan 10 pelastuslaitoksen yksikköä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme