Mainos
Mainos

Sähkövikojen korjaus venyy Itä-Suomessa

Sähkökatkojen korjaaminen on edennyt läntisessä Suomessa. Esimerkiksi Fortumin alueella on pimeänä enää parisataa kotia. 

Itäisessä Suomessa korjaustyöt ovat edenneet hitaammin, sillä puuskat ovat jatkuneet iltaan asti. Energiayhtiöiden mukaan katkoista kärsii yli 90 000 kotitaloutta Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. 

Elenialla on puolestaan ilman sähköä kymmeniätuhansia asiakkaita, joista suurin osa on Keski-Suomessa, Hämeessä ja Pirkanmaalla. 

Myrsky pimensi kaikki maaseudun kodit Etelä-Savossa

Etelä-Savon haja-asutusalueilla kaikki kotitaloudet jäivät ilman sähköä ainakin joksikin aikaa, arvioi Järvi-Suomen Energia. 

Korjaustyöt ovat edenneet hitaasti, sillä teitä on poikki ja puita kaatuu lisää.  

Enimmillään pimeänä oli 60 000 taloutta. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot