Mainos
Mainos

Saimaan viikkoristeilyjä myydään turisteille

Saimaalla on käynnistetty uudentyyppisiä viikkoristeilyjä, joilla ulkomaiset matkailijat asuvat risteilylaivalla viikon ja vierailevat maissa matkailukohteissa ja yrityksissä.

Saimaan kanava

Nurmeslainen varustamo Saimaa Ferries on myynyt koko kesän kapasiteetin sveitsiläiselle matkatoimistolle. Saimaalla on nyt aistittavissa samaa romantiikkaa kuin Karibian kuuluisilla lemmenlaivoilla.

Kiire ei sisävesien suurimmalla matkustajalaivalla Koli III:lla vaivaa. Ensimmäiselle risteilylle on saapunut 14 sveitsiläistä, joiden hotellina laiva toimii. Laivasta tehdään sitten lyhyitä bussimatkoja tai venematkoja paikallisiin nähtävyyksiin.

Vieraat pääsevät yhtenä iltana myös illalliselle kapteenin pöytään. Kansainvälinen miehistö luo alukselle muutenkin lemmenlaiva-tunnelmaa, joka sopii myös asiakkaille.

Saimaa Ferries -varustamo on myynyt kesän kapasiteetin loppuun. Keskieurooppalaisten jälkeen uutta matkailupakettia ryhdytään markkinoimaan lemmenlaivoihin tottuneille amerikkalaisille Karibian vaihtoehtona.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 17.06.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme