Mainos
Mainos

Sairaalatilojen yksityiskäyttöä selvitetään

Sosiaali- ja terveysministeriö on asettanut työryhmän selvittämään sairaaloiden ja terveyskeskusten yksityiskäyttöä. Pohdittavana on, voidaanko sairaaloiden ja terveyskeskusten tilat vuokrata iltaisin yksityislääkärien käyttöön.

Työryhmän tehtävänä on selvittää muun muassa rahoitusta sekä valmistella ehdotuksia tarvittavista lainmuutoksista. Voimassa olevan lain mukaan sairausvakuutus ei korvaa yksityistä hoitoa, jos se on järjestetty julkisen terveydenhuollon tiloissa.

Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä (kesk.) on ajanut hallitusohjelmaan kirjattua uudistusta vuoden alusta. Uudistus on herättänyt runsaasti kritiikkiä.

Työryhmän puheenjohtajana on STM:n vakuutusosaston työttömyys- ja sairausvakuutusyksikön johtaja Anja Kairisalo. Sen on tarkoitus saada työnsä valmiiksi lokakuun loppuun mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot