Mainos
Mainos

Sairaanhoitopiirin hallitus sanoutuu irti sairaalajohtajan näkemyksistä

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajan mukaan ammattikorkeakouluista valmistuu sairaanhoitajia, joilla ei ole valmiuksia ainakaan yliopistollisiin sairaaloihin. Sairaanhoitopiirin hallitus ei yhdy johtajan mielipiteisiin.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajan Pentti Silvolan esittämät kannanotot sairaanhoitajien huonosta koulutuksesta eivät edusta luottamushenkilöiden näkemystä, sanoo Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Moilanen-Savolainen.

Moilanen-Savolainen korostaa, että Silvola on esittänyt kannanottonsa omina mielipiteitään. Koulutuksen tasosta ei ole keskusteltu sairaanhoitopiirin hallituksen kokouksissa, puheenjohtaja tähdentää.

Moilanen-Savolainen kertoo olleensa yhteydessä lähes kaikkiin sairaanhoitopiirin hallituksen jäseniin.

- Me haluamme irtisanoutua tästä Silvolan kannanotosta, hän tiivistää hallituksen jäsenten kannan.

Sairaanhoitopiirin hallitus on Moilanen-Savolaisen mukaan käynyt keskustelua hoitajien palkkauksesta, lisääntyneistä sairauspoissaoloista ja hoitajapulasta. Hoitajien palkkakiistaan hallitus on pyrkinyt löytämään ratkaisua kahdella ylimääräisellä palkankorotuspäätöksellä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme