Mainos
Mainos

Saitko perintävaatimuksen täältä? Älä maksa

Kuluttajavirasto kehottaa olemaan maksamatta Autonarvio.com -palveluun liittyvää perintävaatimusta.


Toimintaohjeet perintävaatimuksen saaneille

Lähetä osoitteeseen finland@stormmets.ee sähköpostiviesti, jossa ilmoitat kiistäväsi sinuun kohdistetun perintävaatimuksen. Voit käyttää apuna alla olevia malleja.

Jos et ole käynyt Autoarvio.com:in sivustoilla tai jos et ole painanut ”aloita nyt” -painiketta, käytä viestissäsi seuraavaa mallia:

Vastustan vaatimustanne. En ole tilannut vaatimuksen perusteena olevaa palvelua. Perintäkuluvaatimuksenne on lisäksi lainvastainen.

Jos olet painanut ”aloita nyt” -painiketta, mutta et ole ymmärtänyt asian johtavan sitovaan sopimukseen, käytä viestissäsi seuraavaa mallia:

Vastustan vaatimustanne. Väitetty tilaus on saatu aikaan minua harhauttamalla. Aloita nyt -painikkeen merkitys tilauksen vahvistuksena ei ole tullut selvästi esiin. Perintäkuluvaatimuksenne on lisäksi lainvastainen.

Mainitse sähköpostiviestissäsi myös perintäkirjeeseesi merkitty viitenumero.

Ohjeet: Kuluttajavirasto

 

Palvelun perintävaatimus on tullut virolaiselta Storm & Mets Law Office -perintätoimistolta. Kuluttajaviraston mukaan vaaditut perintäkulut ylittävät Suomen lainsäädännön mukaiset määrät.

Kuluttajat ovat klikanneet Autonarvio.com -sivun aloituspainiketta, ja tulleet samalla sidotuiksi maksulliseen sopimukseen. Osa kuluttajista kertoo myös saaneensa laskuja, vaikkei ole koskaan edes vieraillut kyseisellä sivustolla.

Kuluttajaviraston mukaan lasku on aiheeton, mikäli palvelua ei ole tilannut. Laskusta kannattaa kuitenkin tehdä yritykselle kirjallinen valitus.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme