Mainos
Mainos

SAK moittii Linnanmäen työoloja

SAK:n mukaan huvipuistossa on toiminnassa laitteita, joita ei muualla saisi käyttää puutteellisten turvalaitteiden takia. Linnanmäeltä on myös löytynyt hometta ja asbestipölyä.

SAK:n Helsingin paikallisjärjestö on huolissaan Linnanmäen huvipuiston työntekijöiden turvallisuudesta. Vesitornista on löytynyt hometta ja kummitusjuna on vuorattu asbestilla. Uudenmaan työsuojelupiiri on huomauttanut homeongelmasta jo vuosina 2004 ja 2006.

Työntekijöiden mukaan vesitornin sisällä olevassa Linnunrata-laitteessa tehdään töitä parin tunnin vuoroissa, koska tornin rakenteissa on hometta. Kansan Uutisten mukaan osa vesitornissa työskennelleistä on saanut oireita.

SAK:n toimitsijan Jarmo Harmaalan mukaan työntekijät ovat raportoineet myös asbestipölystä, jota irtoaa huvipuiston Kummitusjunasta. Myös laitteiden huoltoa kritisoidaan.

- Huvipuistossa on toiminnassa laitteita, joita muualla asetettaisiin toimintakieltoon puutteellisten suojalaitteiden takia, Harmaala toteaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme