Mainos
Mainos

SAK:n Huutola perää metsäteollisuuden yhteiskuntavastuuta

SAK:n Huutola paheksuu sitä, että metsäteollisuutta ollaan nyt käyttämässä pääanavaajana sopimusyhteiskunnan purkamisessa.

SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola (vas.) arvostelee metsäteollisuutta yhteiskuntavastuusta luopumisesta. Keuruulla puhunut SAK:n kakkosmies paheksuu sitä, että viime vuosina hyvää tulosta tehnyttä metsäteollisuutta ollaan nyt käyttämässä päänavaajana sopimusyhteiskunnan purkamisessa.

Huutola arvioi metsäteollisuuden haluttomuuden sopia tupon mukaisesta ratkaisusta paperiteollisuuteen kertovan asenteen muutoksesta. Metsäteollisuuden johto on tähän saakka esiintynyt mielellään maamme hyvinvoinnin vastuunkantajana. Nyt yhteiskuntavastuun tilalle on tullut lyhytjänteinen pikavoittojen tavoittelu ja välinpitämättömyys muusta kuin omistajien eduista.

Huutolan mukaan työntekijöiden hyvinvointi kuuluu enää vain metsäteollisuuspamppujen juhlapuheissa ja todellisuus on jotakin aivan muuta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme