Mainos
Mainos

Sakea sumu haitannee huomennakin Lontoon-lentoja

Iltapäivään mennessä oli Heathrow'ssa peruttu 350 lentoa. Sääennusteen mukaan sankka sumu sotkee vielä huomennakin lentoliikennettä Lontoossa.

Satoja lentoja on jouduttu peruuttamaan Lontoossa toista päivää jatkuvan sankan sumun takia. Myös Helsingistä Lontooseen lähtevissä lennoissa oli myöhästymisiä.

Tuhannet ihmiset ovat jumiutuneet Lontoossa Heathrow'hun, joka on Euroopan vilkkain lentokenttä. Iltapäivään mennessä oli Heathrow'ssa peruttu 350 lentoa.

Myös BA:n iltapäivälento klo 17.10 Helsingistä Lontooseen peruttiin. Kaksi Finnairin aamupäivän lentoa Helsingistä Lontooseen oli pari tuntia myöhässä. Myöhästymisiä oli ilmeisesti tulossa myös Finnairin iltapäivän ja illan Lontoon-lentoihin.

Eiliset Finnairin lennot myöhästelivät keskimäärin neljä tuntia. Finnairin iltakone Lontoosta myöhästyi eilen aikataulusta yli viisi tuntia.

Jo viime yönä Heathrow'n lentoasemalla yöpyi viitisensataa ihmistä, joiden lennot oli sumun takia peruttu.

- Tämä on täysi hullujenhuone. Koko terminaali on niin täyteen ahdettu, että hädin tuskin mahtuu kulkemaan, kertoi 23-vuotias Nicholas Velez, joka odotti pääsyä kotikaupunkiinsa Washingtoniin.

Italialainen opiskelija Gianluca Longhi, 24, puolestaan yritti päästä Milanoon. - Näyttää siltä, että joudun viettämään joulun Lontoossa. Tuntuu, että olen juuttunut tänne loppuelämäkseni.

Sääennusteen mukaan sumupeite makaa sakeana Lontoon yllä vielä huomennakin. Joulukuun 22. päivä on yksi vuoden vilkkaimpia päiviä Heathrow'ssa.

Lontoon lentoliikennetilannetta voi seurata Helsinki-Vantaan ja British Airwaysin verkkosivuilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme