Mainos
Mainos

Saksalaisveneilijät pahoittelevat kohua - kyseessä hätätapaus

Saksalaiset leiriytyjät pahoittelevat aiheuttamaansa kohua. Saksalainen Kerstin Schmidt sanoo, että heidän tarkoituksensa ei ole ollut aiheuttaa mitään harmia, vaan kyseessä oli hätätapaus. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle Uutiset.

Schmidt kertoi, että hänen aviomiehensä kärsi pahasta päänsärystä, ja monen tunnin etsimisen jälkeen löysivät sopivan leiriytymispaikan. Saksalaiset ymmärsivät, että he saavat yöpyä mökin rannassa, kun mökin omistaja kävi paikalla eilisiltana.

Saksalaisryhmään kuuluu kolme perhettä. He ovat ihmetelleet tapauksesta noussutta kohua, mutta ymmärtävät miksi aiheesta ollaan vihaisia. Kerstin Schmidt kuitenkin toivoo, että asiasta ei nostettaisi mediaan näin suurta uutista.

Seurue jatkaa matkaansa eteenpäin. Kerstin Schmidtin mukaan he yöpyivät mökin pihalla teltoissa ja siivosivat jälkensä lähtiessään.

Seurue kertoo veneseuransa sivuille laittamassa tiedonannossa, että he myös maksoivat yöpymisestään.

Lisäksi he toivottavat kaikki tervetulleiksi seuransa tiloihin yöpymään, jos ovat soutamassa Berliinissä.

Mökin omistajien pojan Juhani Immosen mukaan saksalaisten kanssa oli kieliongelmia. Immosen mukaan saksalaiset maksoivat viidenkymmenen euron korvauksen yöpymisestään.

Katso Meeri Ylä-Tuuhosen raportti Saarijärveltä (Kymmenen uutiset 15.7.2011)

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme