Mainos
Mainos

Saksan tulli nappasi Suomeen tarkoitetun ekstaasi-lastin

Tulli ja Keskusrikospoliisi ovat paljastaneet yhdessä Saksan tullin kanssa maamme kautta aikain suurimman ekstasi-huumausaine-erän salakuljetusyrityksen. Koko ikänsä Suomessa asunut huumekuriiri jäi keväällä kiinni Saksassa, jonka kautta hän oli tuomassa arvokasta 10 000 ekstaasipillerin lastia Suomeen.

Poliisi


Jos kaikki olisi sujunut suunnitelmien mukaan, salakuljettaja olisi saapunut Helsinki-Vantaan lentokentälle viime huhtikuun lopussa. Mies jäi kuitenkin kiinni Saksan tullissa. Katukaupassa aineen arvo olisi ollut yli kaksi miljoonaa markkaa.

Salakuljettaja on ulkomaan kansalainen, mutta asunut Suomessa koko ikänsä. Hän on tällä hetkellä vangittuna Saksassa. Myös Suomessa on vangittu tapauksen johdosta kolme henkilöä. Kaikki ovat kotoisin pääkaupunkiseudulta.

Nyt paljastunut tapaus on poikkeuksellisen mittava. Kun yleensä eteläisen tullipiirin alueella koko vuoden takavarikkomäärät liikkuvat 2 000 pillerin paikkeilla, nyt niitä löytyi kerralla viisinkertainen määrä. Huumelasti on edelleen Saksan poliisin hallussa ja he myös hävittävät aineen.
(MTV3)
Tomi Einonen kertoo tarkemmin poikkeuksellisen suuresta huumesalakuljetusjutusta(1:36).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme