Mainos
Mainos

Salama iski yhden varusmiehistä tajuttomaksi — iskun osumakohta yhä mysteeri

Aamulla Hangossa varusmiesten leiriin osunut salama iski yhden varusmiehistä tajuttomaksi. Salama iski varusmiesten leiriin Syndalenin harjoitusalueella noin viiden aikaan aamulla.

Yksi loukkaantuneista menetti salaman iskussa tajuntansa ja hänet toimitettiin Medi-Helillä Töölön sairaalaan. Loukkaantuneen varusmiehen tila on vakava, mutta vakaa. Hän on edelleen nukutettuna. Vielä ei tiedetä, miten sähköisku on vaikuttanut miehen sisäelimiin, erityisesti sydämeen.

Toistaiseksi on epäselvää, mihin salama tarkalleen ottaen iski.

Alustavien tutkimusten mukaan teltasta ei ole löytynyt jälkiä salaman iskusta, eikä myöskään teltassa olleesta kamiinasta.

Iskussa loukkaantui kaikkiaan kahdeksan varusmiestä, joista seitsemän toimitettiin ensin tarkastukseen Tammisaareen. STT:n tietojen mukaan heistä kuusi vietiin myöhemmin sairaalahoitoon Töölöön.

Töölön sairaalaan toimitettujen varusmiesten tilaa tarkkaillaan edelleen, ja lääkäri arvioi heidän terveydentilansa uudemman kerran huomenna. Yhdellä loukkaantuneista on kolmannen paloasteen vammoja salaman iskusta.

Katso Iida Ylisen raportti Hangosta (Seitsemän uutiset 1.7.2011)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot