Mainos
Mainos

Salmeen Joutsassa syöksyneen rekan kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta – Nelostie avattu liikenteelle

Keski-Suomessa Joutsassa Joutsansalmen sillalta salmeen syöksyneen rekan kuljettajaa epäillään poliisin mukaan rattijuopumuksesta, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan. 

Poliisin mukaan kuljettajaa ei kyetty puhalluttamaan tapahtumapaikalla, mutta muiden havaintojen perusteella poliisilla on syytä epäillä kuljettajan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena.

Elintarvikkeita kuljettanut rekka syöksyi salmeen hieman ennen puoltayötä ja vei mukanaan sata metriä kaidetta sekä puita. Rekkaa kuljetti haminalainen vuonna 1982 syntynyt mies.

Poliisin mukaan kuljettajaa epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Nelostie avattu liikenteelle

Nelostie on avattu liikenteelle Joutsassa Keski-Suomessa yöllä sattuneen rekkaturman jälkeen, kertoo Liikennevirasto.

Turmapaikalla on nopeusrajoitus 50 kilometriä tunnissa. Pelastuslaitoksen mukaan liikenteeseen tulee kuitenkin katkoksia, kun rekkaa ryhdytään nostamaan.

Päivystävän palomestarin Pentti Partasen mukaan rekan nostotyöt ajoittuvat todennäköisesti valoisaan aikaan.

– Paikalla oleva palomestari tiesi kertoa, että vieressä oleva vanha silta on remontissa, eli jonkinlaista liikennekatkosta voi olla luvassa, Partanen sanoo.

Poliisi tiedottaa mahdollisista liikennekatkoksista tarkemmin.

Riskinä on myös, että yhdistelmästä vuotaa dieselöljyä veteen. Palomestarin mukaan ajoneuvon tankissa on ensiarvioiden mukaan noin 200–400 litraa dieseliä. Alueelle on laitettu rajoituspuomeja. Rekka jäi perävaunuineen kallelleen rantaveteen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme