Mainos
Mainos

Salossa uskotaan Niinistön tuovan kaupungille mainetta

Sauli Niinistön kotikonnuilla Varsinais-Suomessa Salossa on riemuittu presidentinvaalien tuloksesta, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Nummentalo (kok.).

– Onhan tämä Salolle iso asia, sillä hänet tunnetaan ja tiedetään täällä erittäin hyvin, kokoomuslainen Nummentalo sanoo.

Niinistö on kotoisin Salosta ja asuu nykyisin Espoossa. Nummentalo uskoo, että Salo nousee entistä enemmän ihmisten tietoisuuteen Niinistön valinnan kautta.

– Kyllä minulla on sellainen mielikuva, että se paikkakunta, josta istuva presidentti on kotoisin, tulee aiempaa enemmän esiin koko Suomen historiassa ja nykyisyydessä. Onhan meillä muutakin hyvää, kuten Nokia, mutta nyt myös presidentti on meiltä lähtöisin ja istunut meidän valtuustossa.

Nummentalo ei vielä tiedä, aiotaanko Niinistöä juhlia Salossa jollakin erityisellä tavalla.

– On varmasti pohdinnan arvoinen asia, onko kaupunki jotenkin virallisesti juhlimassa presidenttiä. Ensin odotetaan, että valokuva valtuuston seinällä vaihtuu, Nummentalo sanoo.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme