Mainos
Mainos

Sampo Pankki on menettämässä työntekijöitään

Pankkiammattilaisia edustavan ammattiliitto Suoran mukaan Sampo Pankin työntekijät ovat väsyneitä muun muassa pitkien työpäivien ja lomien siirtämisten takia. Työ on raskasta, koska monet työntekijät joutuvat ottamaan vastaan asiakkaiden negatiivista palautetta. Kuormitusta lisää myös se, että työntekijät joutuvat kouluttautumaan uuden järjestelmän käyttämiseen.

Suoran varapuheenjohtaja Riitta Suonpään mukaan monet Sampo Pankin työntekijät harkitsevat työpaikan vaihtoa

- Henkilöstössä on sellaista mielialaa, että monet ovat päättäneet vaihtaa työnantajaa. Toisaalta työntekijöillä on sekin huoli, että jos asiakkaita siirtyy paljon, niin miten jatkossa työpaikat järjestyvät.

Suonpään mukaan rahoitusalallakin on ollut pitkään se tilanne, että ei hevillä palkata uutta henkilökuntaa.

- Kilpailijat ovat nyt tietenkin kiinnostuneita ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja rekrytoivat mielellään Sampo Pankin entisiä työntekijöitä riveihinsä.

Sampo Pankissa ihmetellään väitteitä työntekijöiden lähtöaikeista. Yhtiön mukaan esimerkiksi kevään aikana vaihtuvuus ei ole ollut sen suurempaa kuin aikaisemminkaan.

Suora toivoo konsernin johdolta Tanskassa toimia henkilöstön hyvinvoinnin takaamiseksi ja selvää aikataulua siitä, miten tietotekniikkaongelmat pystytään ratkaisemaan.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme