Mainos
Mainos

Sampsa Kataja: Työvoimakustannuksia laskettava

Kokoomuksen kansanedustaja Sampsa Kataja on osittain samoilla linjoilla Suomen Yrittäjien kanssa palkkakustannuksista.

Suomen Yrittäjät esitti rajuja keinoja Suomen kilpailukyvyn parantamiseksi. Toimitusjohtaja Jussi Järventaus vaati, että lomarahoista ja pekkaspäiväkorvauksista luopumista.

Kataja painottaa sitä, että työvoimakustannuksia on laskettava tavalla tai toisella, jotta suomalaisyritysten kilpailukyky paranisi. Hän ei halua vielä kuitenkaan lopullisesti yksilöidä niitä keinoja, miten työvoimakustannuksia voitaisiin laskea.

- Syksyllä on varmaan maltillinen työmarkkinaratkaisu esillä. Etuuksien poistamista on sinällään mietittävä. Meidän on tultava entistä vähemmällä toimeen. Yksi keino voi olla esimerkiksi pekkaspäivien poistaminen, Kataja pohtii.

Suomen Yrittäjät esittää rajuja keinoja Suomen kilpailukyvyn parantamiseksi. Toimitusjohtaja Jussi Järventaus vaatii, että lomarahoista ja pekkaspäiväkorvauksista on luovuttava.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme