Mainos
Mainos

Sari Essayah, puhutteko aina totta?

MTV3:n Uutisten yksittäisten presidenttiehdokkaiden tänään alkaneessa tenttisarjassa ensimmäisenä vuorossa oli kristillisdemokraattien Sari Essayah.

Tentti alkoi kovalla kysymyksellä armomurhalla eli eutanasialla, jota Essayah ei hyväksy.

– En hyväksy, se on lääkärietiikan vastaista. Ihmistä ei saa edes hänen omasta tahdostaan surmata. Tämä on myös puolueen linjaus, me tuemme aina elämää.

Vakaumukselliselta helluntailaiselta kysyttiin myös totuuden puhumisesta.

Puhutteko aina totta?

– Olen evankelista, ja totta kai pyrin olemaan totuudellinen kaikessa missä toimin. Meillähän eduskunnassakin on tapana sanoa, että joku puhuu muunneltua totuutta, jos jonkun toisen mielestä asian voisi ilmaista myös toisella tavalla. Ei meidän poliitikkojen tarvitse syyttää toisiamme valehtelusta, me voimme nähdä asioita eri näkökulmasta. Ei poliitikon tarvitse valehdella päästäkseen eteenpäin omalla urallaan.

Oletteko koskaan valehdellut?

– No vaikea sanoa, olenko tietoisesti valehdellut jossakin asiassa. Voi olla, että olen esittänyt yksipuolisia näkökulmia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme