Mainos
Mainos

Sari Järn: Hiirestä puumaksi

Arvio: Raija Kantomaa

(Tammi)

A - Antaudu omalle elämälle... E - Estot estävät elämäsi,..N - Naurusta nainen tunnetaan..X factor - Hymyile se jokin on sinussa!

Kirjasta löydät uudet aakkoset elämääsi. ABC-kirja avaa uusia sivuja keski-ikäisen naisen maailmaan. Järn lupaa, että aina on jotain pelastettavaa, kun ryhdistäytyy ja ottaa elämän omiin käsiin. Hauska ja viihdyttävä kirja, joka huvittaa, naurattaa ja ajatteluttaa - ihan tosissaan.

Mukavasti kirjoitettu kirja, jonka lukaisee nopeasti. Sopii, vaikka lahjaksi keski-ikäiselle naiselle, joka haluaa vielä ottaa ilon irti elämästä.

Sari Järn työskentelee informaatikkona Etelä-Savon Viestintä Oy:ssä. Järn on kirjoittanut useita näytelmiä harrastajateattereihin. Järn sai kimmokkeen kirjan kirjoittamiseen, kun tutut naiset tuntuivat olevan hukassa naiseutensa ja avioliittonsa kanssa. Hän tuli jopa siihen johtopäätökseen ettei kukaan nainen oikeasti ole haluton vaan heillä on tylsä ja epäkiinnostava mies ;)

Järn kannustaa ottamaan elämän omiin käsiin!

Kirjoittaja on toimittaja MTV3:n 45 minuuttia -ajankohtaisohjelmassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme