Mainos
Mainos

Särkänniemi aikoo selvittää delfiinien siirron surkeaa tiedottamista – "Asioita ei voi hoitaa näin"

Särkänniemen hallituksen puheenjohtaja Sofia Vikman myöntää, että delfinaarion delfiinien siirron tiedottamisessa epäonnistuttiin pahasti.

Vikman on kutsunut koolle ylimääräisen hallituksen kokouksen ensi tiistaiksi tapauksen johdosta.

– On selvää, että asioita ei voi hoitaa näin, etenkin kun asiassa ei ole ollut mitään salattavaa. Olen pyytänyt toimitusjohtajaa valmistelemaan hallitukselle selvityksen viikonlopun tapahtumista. Asiaan palataan sen jälkeen, Vikman sanoo.

Kokoomuksen kansanedustajana toimivan Vikmanin mukaan asiasta annetaan lisätietoja mahdollisimman pian kokouksen jälkeen.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälän mukaan Särkänniemi sopi poliisin kanssa, ettei delfiinien siirrosta tiedoteta etukäteen. 

Myös Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok.) kirjoittaa Twitterissä, että hän pyytää kaupunginhallitukselle selvitystä delfiinien siirron toteutuksesta ja viestinnästä.  

Särkänniemen delfinaarion neljä delfiiniä, Veera, Delfi, Leevi ja Eevert, lennätettiin aamulla Ateenassa sijaitsevaan Attica Zoological Parkiin. Delfiinien siirto on herättänyt runsaasti kohua julkisuudessa, sillä siirrosta ei tiedotettu etukäteen eikä operaation alettua.

Delfiinien siirron Kreikkaan kerrotaan muuten onnistuneen hyvin. 

Katso MTV:n uutisvideot delfiinien matkasta:Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme