Mainos
Mainos

SAS peruu lentojaan myös maanantaina

Lentoyhtiö SAS peruu lentojaan myös maanantaina kuljetustyöntekijöiden lakon takia. Lentoyhtiö ilmoitti peruvansa kaikkiaan 85 vuoroa kello 6-11 välillä Suomen aikaa. Lisäksi parinkymmenen lentovuoron arvellaan myöhästyvän.

Peruutukset ja myöhästymisen koskevan niin kotimaan kuin ulkomaankin lentoja. Suomessa peruutukset koskevat SAS:n ja tämän tytäryhtiö Blue1:n Helsingin ja Tukholman, Turun ja Tukholman, Tampereen ja Tukholman, Vaasan ja Tukholman, Oulun ja Tukholman sekä Helsingin ja Göteborgin välisiä lentoja.

SAS antaa lisätietoja aikatauluista kotisivuilla www.sas.fi ja www.blue1.fi. Aikataulutietoja on myös Ilmailulaitoksen kotisivulla www.ilmailulaitos.fi. SAS joutui perumaan työtaistelun takia yli 80 lentoa myös perjantaina aamupäivällä. Kuljetustyöntekijöiden liitto on uhannut lakkoilla aina maanantaisin ja perjantaisin, jos sopua ei synny.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme