Mainos
Mainos

Sasi: Johtoryhmän jäsenen pidätys vakava asia

Soneran johtoryhmän jäsenen pidätys epäiltynä viestintäsalaisuuden törkeästä rikkomisesta on liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasin mukaan erittäin vakava asia, varsinkin kun kyse on Suomen suurimmasta telealan yrityksestä.

-Kansalaisten on voitava luottaa televiestinnän luottamuksellisuuteen, korosti Sasi tänään antamassaan lausunnossa.

Sasi totesi, että Soneran aloitteesta käynnistynyt poliisitutkinta koskee tapahtumia kaksi vuotta sitten "vanhassa" Sonerassa. Hänen mukaansa on välttämätöntä, että Soneran nykyinen johto toimitusjohtaja Harri Koposen johdolla edelleen antaa kaiken tukensa poliisitutkimuksille.

-Asia on tutkittava aivan perinpohjaisesti, jotta koko totuus saadaan selvitetyksi. Suomalaisen teleyrityksen etiikan on oltava ehdottoman korkeata luokkaa, eikä siitä voida tinkiä, sanoi Sasi.

Liikenne- ja viestintäministeriö on uudistamassa televiestinnän tietosuojalakia. Työssä otetaan Sasin mukaan huomioon kaikki nyt syntyvä aineisto televiestinnän luottamuksellisuuden mahdollisimman hyväksi turvaamiseksi jatkossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot