Mainos
Mainos

Sasi: Yleen ulkopuolinen hallitus

Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi kannattaa Yleisradioon yhtiön ulkopuolisista henkilöistä koottua hallitusta, kertoo Aamulehti ja Turun Sanomat.

Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi haluaa Yleisradioon ulkopuolisen hallituksen


Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi kannattaa Yleisradioon yhtiön ulkopuolisista henkilöistä koottua hallitusta. Aamulehden ja Turun Sanomien haastattelema Sasi uskoo, että ulkopuolisilla hallituksen jäsenillä olisi yhtiölle paljon annettavaa talouden ja uuden teknologian kehittämisessä.

Ylen hallintoneuvosto päätti viime vuonna, että kaikki yhtiön ulkopuoliset jäsenet jätetään pois hallituksesta tämän vuoden alusta lähtien. Kehitys Ylessä on ollut täysin erilainen kuin useissa muissa valtion yhtiöissä, joihin ollaan kokoamassa kokonaan ulkopuolisia hallituksia.

-Nyt omaksuttu linja, että yhtiöissä pitää olla ulkoinen hallitus, on minusta oikea. Mielestäni Yleisradion hallintoneuvoston olisi syytä miettiä vielä uudestaan kysymystä ulkopuolisesta hallituksesta, sanoo Sasi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot