Mainos
Mainos

Satakunnassa rikastuttu älyvaatteilla – neljällä eniten tienanneista yhteyksiä samaan yritykseen

Clothing+ yrityksen entinen omistaja ja toimitusjohtaja Hannu Reho on Satakunnan eniten tienannut. Muillakin Satakunnan rikkaimmilla on omistuksia yrityksessä.

Satakunnan ylivoimainen tulokuningas on älyvaatteita valmistavan Clothing+ -yhtiön entinen omistaja ja toimitusjohtaja Hannu Reho, jonka yhteenlasketut pääoma- ja ansiotulot ylittivät viisi miljoonaa euroa viime vuonna. Rehon ansiot olivat 152 600,34 euroa ja pääomatulot 5 305 071,77 euroa.

Neljä muutakin ihmistä Satakunnassa ylsi yli 2 miljoonan euron tuloihin, jos lasketaan yhteen sekä pääoma- että ansiotulot – ja monen tulot ovat liittyneet juuri Clothing+ yritykseen.

Satakunnan toiseksi eniten tienannut Jyrki Palojärvi (jonka tulot ovat yhteensä 3 248 685,99 euroa), kolmanneksi eniten tienannut Heikki Jaakkola (2 119 466,20 euroa) ja neljänneksi eniten tienannut Mikko Vaajasaari (2 098 462,54) ovat kaikki Clothing+:n omistajia.

Kahden miljoonan rajan ylitti myös Harri Viljanen 2 097 623,93 euron tuloilla. Muista Satakunnan rikkaimmista poiketen Viljasen omaisuus ei liity älyvaateyritykseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme