Mainos
Mainos

Satakunnassa väärennettyjä euroja

Porin poliisi on tutkinut rikossarjaa, jossa useat henkilöt ovat levittäneet eri paikkakunnilla väärennettyjä 100 euron seteleitä. Väärää rahaa on levitetty muun muassa Porissa, Harjavallassa, Eurassa, Raumalla, Noormarkussa ja Pomarkussa.

Porin käräjäoikeus vangitsi tiistaina kaksi miestä ja kaksi naista epäiltyinä todennäköisin syin rahanväärennöksestä. Vangittuina olleet naiset vapautettiin tänään.

Vääriä seteleitä on levitetty ainakin useita kymmeniä. Poliisi on löytänyt niistä osan kaupoista ja tehdessään kotietsintöjä.

Poliisi kertoo setelien olevan varsin aidon näköisiä. Väärennetyissä 100 euron seteleissä on kuitenkin kaikissa sama sarjanumero X03529010981. Poliisi pyytää väärennetyn setelin haltuunsa saaneita tai asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 02-6237650 tai 02-6237722.

Rahanväärennyksen yritys on rangaistava. Siitä tuomitaan vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme