Mainos
Mainos

Sateinen alkukesä ei harmita lomalaisia

Viime perjantaina suurin osa Suomesta sai nauttia aurinkoisesta ja helteisestä kesästä, yhden päivän ajan. Tämä yksi päivä muistutti kuitenkin siitä, millaista kesä voisi olla.

MTV:n nettikyselyn mukaan viileänä pysytellyt sää on kiukuttanut monia lomalaisia, vastaajista lähes 52 prosenttia kokee, että viileä ja sateinen sää ei kuulu kesään. Lähes yhtä suuri osa kuitenkin vähät välittää hieman sateisesta kesäkelistä.

Nimimerkki Maza86 on kesäisin vähään tyytyväinen.

- Minulle se on yks lysti minkälaisia sääoloja ulkona on. Vuodenaikojen on tarkoituskin vaihdella ja se on siinä se. Kunhan taivaalta ei sada ämmiä äkeet selässä niin kaikki on hyvin.

Nimimerkki vanha käpy vaatii kuitenkin kesäänsä helteitä.

- Kesällä pitää olla lämmintä ja mieluummin vähintään viikko putkeen. Muuten tuntee itsensä syksyllä petetyksi.

Kylmin aika ohi jo

Kaikkea toivoaan kesän suhteen ei säiden puolesta kannata heittää. MTV:n meteorologi Pekka Pouta kertoo, että kylmin aika meni ohi nyt viikonloppuna.

- Sää lämpenee asteen päivittäin. Jatkuvia sateita ei ole luvassa, mutta kuurosateita on päivittäin. Pääosin on kuitenkin hyviä säitä luvassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme