Mainos
Mainos

Satu Tuomisto ei vakuuta vedonlyöjiä Miss Universum -kisoissa

Miss Suomen Satu Tuomiston mahdollisuudet Vietnamissa järjestettävissä Miss Universum -kilpailussa ovat suorastaan surkeat, povaa peliyhtiö Unibet.

Pohjoisten kansojen kauneusihanteet näyttävät kantavan kilpailussa muutenkin heikosti, sillä Miss Suomen kanssa puolivälin huonommalla puolella ovat myös Tanska, Viro ja Saksa.

Jos Tuomisto kuitenkin onnistuisi tuomaan voiton kotiin, palautuisivat vedonlyöntirahat Unibetin kertoimilla satakertaisena. Kisojen ennakkosuosikin viittaa kantavan Miss Puerto Ricon kohdalla kerroin on puolestaan 7,50.

Unibetin kertoimista päätellen kuumia nimiä ovat tänä vuonna myös Miss Tsekki (kerroin 8,00), Miss Venezuela (8,00), Miss Belgia (10,00) ja Miss USA (10,00).

Huonoimman kertoimen eli 200,00 jakaa viisi maansa kauneinta: Miss Antigua & Barbuda, Miss Curacao, Miss Egypti, Miss Saksa ja Miss Sri Lanka.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme