Mainos
Mainos

Savonlinnassa kolmen auton ketjukolari – "Täällä ovat pääväylätkin liukkaina"

Pelastuslaitos tiedottaa, että Savonlinnassa sattui iltapäivällä hieman ennen neljää kolmen auton ketjukolari. Eilisen lumimyrskyn jäljiltä liukkaaksi muuttuneilla teillä on palomestarin mukaan saattanut olla osuutta onnettomuuden syntyyn.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jani Kasanen kertoo, että kolmen auton ketjukolari sattui risteysalueella Savonlinnnantiellä.

– Paikallaolleiden yksiköiden mukaan kaksi kolarissa osallisena olleista autoista oli luisunut ojaan ja yksi oli keskellä tietä. Onnettomuuden tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta täällä pääväylätkin ovat olleet tänään liukkaina, joten se on varmasti ollut avustava tekijä onnettomuudessa, Kasanen arvioi.

Poliisi selvittää onnettomuuden syitä.

Osa loukkaantuneista vietiin sairaalaan tarkistettavaksi

Kolarissa oli osallisena seitsemän henkilöä, joista osa vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Palomestarin mukaan suuremmilta henkilövahingoilta selvittiin.

– Poliisi oli tilannut paikalle hinausauton, mutta en osaa sanoa, menivätkö kaikki autot ajokelvottomiksi onnettomuudessa, Kasanen pohtii.

Onnettomuuspaikalla ohjattiin liikennettä noin puoli tuntia tapahtuman jälkeen. Palomestarin mukaan risteysalue on saatu raivattua ja liikenne sujuu jälleen normaalisti. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme