Mainos
Mainos

SDP avaa nettisivut eläkeuudistusta vastustamaan

Puheenjohtaja Jutta Urpilainen on julistanut hallituksen eläkeratkaisujen vastaisen kampanjan. Käytännössä kampanja toteutetaan internetissä, jonne SDP avaa tällä viikolla nettisivut torjumaan "hallituksen saneluratkaisuja".

Puheenjohtaja Urpilainen on puhunut puoluevaltuuston kokouksessa, ja ottanut jälleen voimakkaasti kantaa hallituksen eläkeratkaisuun. SDP sanoo haastavansa kaikki suomalaiset mukaan kansanliikkeeseen, jonka kärki on suunnattu hallituksen eläkeratkaisua vastaan.

- Tavoite pidentää ihmisten aikaa työelämässä on yhteinen. Ratkaisu yksipuolisesti leikata eläkkeitä on puolestaan erittäin huono. Se ei edistä suomalaisten jaksamista työssä, vaan saattaa jopa heikentää työllisyysastetta, kun ihmiset yllättävän pakkoratkaisun myötä hakeutuvat suunnittelemaansa aiemmin eläkkeelle, arvioi Urpilainen.

Puheenjohtaja Urpilainen edistäisi työssä pidempään jaksamista työelämän kehittämisellä, kuntoutusmahdollisuuksien lisäämisellä ja tarjoamalla erityistä tukea ikääntyneille työntekijöille.

"Luottamus on murrettu"

Hallituksen eläkeratkaisuilla on Urpilaisen mukaan kauaskantoisia vaikutuksia hallituksen ja opposition väliseen yhteistyöhön.

- SDP:n on hallituksen eläkeleikkauksen jälkeen hyvin vaikea enää ajatella harjoittavansa yhteistyötä hallituksen kanssa. Laajalta yhteistyöltä on nyt syöty pohja pois. Luottamus on murrettu, sanoi Jutta Urpilainen puhuessaan puoluevaltuustossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme