Mainos
Mainos

SDP ja kokoomus sanasodassa sosiaalisessa mediassa

SDP:n ja kokoomuksen kansanedustajat käyvät poikkeuksellisen voimakasta sananvaihtoa Twitterissä.

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen ja SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta ovat tänään ja eilen väitelleet kovasanaisesti valtiovarainministeriön viime viikolla esittelemästä budjettiehdotuksesta.

Heinonen haukkuu valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) esittelemää budjettiehdotusta vaatimattomaksi. Velkaa otetaan hänen mielestään tolkuttomasti.

– Toivotaan, että Urpilaiselta löytyy keinoja ja uusia avauksiakin Suomen talouden hoitamiseen. Kreikkaan on löytynyt helpolla, Heinonen kirjoittaa kommentissaan.

Feldt-Ranta ihmettelee Twitterissä Heinosen kommentteja:

– Sä olet ihan uskomaton. Jos mä en olisi hieno nainen sanoisin, että sun toiminta on noloa ja nilkkimäistä. Mutta en sano.

Ilta-Sanomien haastatteleman "SDP-konkarin" mukaan puolueiden välit ovat poikkeuksellisen huonot. Nimettömänä pysyttelevän lähteen mukaan nokittelu haittaa hallituksen toimintaa selvästi.

Eripura on näkynyt hänen mukaansa myös selvänä kiusantekona.

– Papereita on saatettu pimittää, ja antaa meille vasta viime tipassa. Sellaista pientä kiusantekoa on ollut koko ajan, lähde kuvaa.

(MTV3–STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme