Mainos
Mainos

SDP: Kokoomus häiritsee kampanjointia

SDP:n puheenjohtaja syyttää kokoomusta muiden puolueiden presidenttikampanjoiden häirinnästä.

Eero Heinäluomaa ärsytti erityisesti tämänpäiväisessä Uutispäivä Demarissa julkaistu Niinistön työväen presidentti -ilmoitus.

Kokoomuksen kampanjointia paheksuttiin myös SDP:n puoluevaltuustossa. Kaikkien huumori ei riittänyt Sauli Niinistön viimeisimpään vaalikampanjaprovokaatioon.

Päivää ennen Tarja Halosen ehdokasnimitystä Uutispäivä Demarin sivuilla komeili tuttu demari mainostamassa työväen presidenttiä - Niinistöä.

Lehden pääkirjoitussivulla päätoimittaja kuitenkin muistutti, ettei Ruben Stiller ole demari. Lehti otti kuitenkin mielihyvin vastaan Niinistön ilmoitusrahat.

Demarit pitivät Niinistön kampanjatyyliä arveluttavana:

- Mielestäni se kyllä enemmänkin tuntuu jonkinlaiselta pilkalta niitä työväenliikkeen veteraaneja kohtaan, jotka ovat tähän maahan aidosti rakentaneet pohjoismaista hyvinvointimallia ja tasa-arvoa, Heinäluoma kommentoi.

Hänen mielestään Niinistön kampanjassa pyritään selvästi häiritsemään muiden ehdokkaiden liikkeellelähtöä, kuten Vanhasen kampanjaa ennen maksetulla ilmoituskierroksella, ja nyt kun SDP on koolla päättämässä Halosen ehdokkaaksi asettamisesta.

- Kyllä Uutispäivä Demari ottaa mielellään nämäkin ilmoitusrahat vastaan ja käyttää ne Tarja Halosen vaalityöhön, sanoo Heinäluoma.

Puheenjohtaja Heinäluoma ei uskalla vielä ennustaa, valitaanko Halonen presidentiksi jo ensimmäisellä kierroksella. Ennustamisen aika on vasta joulukuussa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 18.11.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme