Mainos
Mainos

SDP:n Backman: Halla-aholta puuttuu tilannetaju

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman paheksuu eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajanJussi Halla-ahon maahanmuuttokommentteja Norjan tragedian jälkeen.

SDP on muistanut kesäkokouksessaan Porissa Norjan iskujen uhreja hiljaisella hetkellä.

Backman sanoi kokouksen avajaispuheessa pitävänsä hallintovaliokunnan puheenjohtajaJussi Halla-ahonmaahanmuuttajakirjoituksia surullisina ja vastenmielisinä, ja tyyliä hallintovaliokunnan puheenjohtajalle sopimattomana.

– Hänen [Halla-ahon] kommenttinsa "Monikulttuurisuus on hanurista" - ei minkäänlaista tilannetajua tai myötätuntoa, sanoi Backman vakavana.

Backman ihmettelee, että perussuomalaisten johto ei ole puuttunut Halla-ahon toimintaan.

– Ihmettelen, että naapuriryhmässä tarkkailuun joutuu, jos kesähelteillä liiallinen nestetankkaus aiheuttaa ongelmia, mutta ei epäasiallisista poliittisista kannanotoista, Backman sanoi.

Backman tarkoitti viittauksellaan Teuvo Hakkaraisen (ps.) esiintymisiä ja perussuomalaisten päätöstä tässä asiassa.

– En myöskään ymmärrä, että nämä äärioikeistolaisia mielipiteitä esittävät henkilöt pitävät sananvapauden rajoittamisena, jos vihapuheita pyritään rajoittamaan tai heidän sanomisiaan kommentoidaan kriittisesti, Backman totesi.

Backman korosti, että koko eduskuntaryhmää ei missään nimessä pidä leimata yksittäisten ihmisten tekemisten perusteella.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme