Mainos
Mainos

SDP:n Korhonen: Soinin ehdokkuus ihmisten aliarviointia

Ari Korhonen

SDP:n puoluesihteeri Ari Korhonen hämmästelee Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin tapaa asettua ehdolle Euroopan parlamenttiin.

- Soini sanoo lähtevänsä parlamenttiin, jos äänestäjät niin haluavat, mutta ilmoittaa olevansa ehdolla myös vuoden 2011 eduskuntavaaleissa.

Korhonen pitää Soinin ratkaisua ihmisten aliarviointina.

- On ihmisten aliarviointia, että ehdokas ilmoittaa etukäteen jättävänsä paikkansa kesken kauden. Kansan valtakirja annetaan koko viideksi vuodeksi, ei sitä pitäisi mielin määrin mennä itse pilkkomaan.

SDP:n puoluesihteerin mielestä Soinin pitäisi nyt kertoa rehellisesti äänestäjille, että hän suunnittelee jättävänsä parlamentin vain puolentoista vuoden jakson jälkeen.

- Tämä aika kuluu uusilta edustajilta pelkästään parlamentin toimintatapoihin opettelemiseen ja tutustumiseen. EU:n parlamentissa vaikuttaminen vaatii pitkäjänteistä toimintaa, pikavisiitillä ei Suomen asioita Brysselissä saada edistettyä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme