Mainos
Mainos

SDP:n puoluesihteeriksi pyrkii 11 ehdokasta

SDP:n puoluesihteerikisaan ilmestyi vielä puoluekokouksessa uusia ehdokkaita. Tehtävään on ehdotettu määräaikaan mennessä tänään yhtätoista henkilöä. Uusia heistä on viisi. Joukossa on nimiä, joiden arveltiinkin nousevan vielä esille.

Ehdokasjoukkoon tulivat nyt SDP:n ohjelmajohtaja Juha Eskelinen, Ekonomiliiton asiamies Tage Lindberg, eduskunnan varapuhemiehen avustaja Vesa Mauriala, SAK:n järjestöpäällikkö Reijo Paananen ja tuottaja Osku Pajamäki.

Osa ehdokkaista saattaa vielä vetäytyä, kun ensin on nähty, kuka perjantaina valitaan puolueen uudeksi puheenjohtajaksi.

Lindberg on toiminut aktiivisesti Jutta Urpilaisen puheenjohtajakampanjassa. Mauriala on ollut pitkään puoluetoimiston avainhenkilöitä ja noteerattu taustavaikuttaja. Kokemusta monista puoluetehtävistä on myös Paanasella.

Ennen puoluekokousta puoluesihteerikisaan ilmoittautuivat Ari Korhonen, Antti Lindtman, Riku Malinen, Susanna Rahkonen, Esko Ranto ja Säde Tahvanainen. Nykyinen puoluesihteeri Maarit Feldt-Ranta ei halua jatkaa tehtävässä.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 05.06.2008)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme