Mainos
Mainos

SDP:n Rinne lupaa Vaasaan ympärivuorokautisen päivystyksen

Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinne on luvannut, että Vaasan sairaala saa ympärivuorokautisen päivystyksen, mikäli SDP voittaa seuraavat eduskuntavaalit.

– On selvää, että hyvästä tahdosta huolimatta Seinäjokea ei voi verrata Vaasaan. Vaasa on kaksikielinen kaupunki, jossa on aidosti kaksikielinen sairaala. Ja on selvää, että kaksikielisessä ympäristössä on täysin eri mahdollisuudet järjestää kielipalveluita, Antti Rinne sanoi tänään Hangossa suomenruotsalaisten etuja valvovan Folktingetin kokouksessa.

Hallitus on aiemmin kertonut lakkauttavansa Vaasan keskussairaalan laajan ympärivuorokautisen päivystyksen osana sote-uudistusta. Lakkauttaminen on herättänyt huolta etenkin alueen ruotsinkielisen väestön keskuudessa.

Kello 19.15 korjattu aiempaa uutista, jossa kerrottiin virheellisesti, että Rinne olisi puhunut eduskunnassa. Hän puhui Folktingetin kokouksessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme