Mainos
Mainos

SDP:n Rinne: Stubbilta ensimmäinen vakava anteeksipyyntö

Oppositiopuolue SDP perustelee pois jäämistä valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) asemaa koskevasta välikysymyksestä sillä, että puolue haluaa nyt keskittyä kansalaisten kannalta tärkeämpiin asioihin. Tulossa on muun muassa työttömyysvälikysymys, jolla SDP aikoo tarjota vaihtoehtoja työpaikkojen luomiseen.

– Kun eilen valtiovarainministeri Alexander Stubb esitti eduskunnan edessä anteeksipyynnön , se oli ensimmäisen kerran vakava anteeksipyyntö. Tulimme siihen tulokseen, että hän on varmaan nyt ymmärtänyt, että eduskunnan edessä ei puhuta vääriä tietoja, sanoo SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne.

Rinteeltä kysyttiin SDP:n eduskuntaryhmän ylimääräisen kokouksen jälkeen, heltyikö hänen sydämensä.

– Sydän ei heltynyt vaan hän esitti sillä tavalla tämän anteeksipyynnön, että se osoitti vakavaa ymmärrystä siitä, miten vakavan asian hän on tehnyt, sanoo Rinne.

Rinne katsoo, että välikysymyksen tekemiselle on kuitenkin olemassa täydet perusteet. Vasemmistoliitto ja Vihreät tekevät nyt välikysymyksen Stubbin virheellisistä puheista eduskunnassa ilman SDP:tä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme