Mainos
Mainos

SDP:n Viitanen ärähti Cronbergille

SDP:n kansanedustaja Pia Viitanen arvostelee voimakkaasti työministeri Tarja Cronbergin (vihr.) eilisiä lausuntoja. Cronberg ryöpytti eilen kovin sanoin demareita. Työministeri näkee demareiden puheet viherelvytyksestä "lähinnä keinotekoisen pyhyyden osoituksena ja vaalipuheina, joilla ei ole katetta vaalien välillä."

SDP:n varapuheenjohtaja teilaa työministerin kritiikin ja kehottaa vihreää johtajaa keskittymään olennaiisiin asioihin.

- Vihreiden kannattaa pääoppositiopuolue SDP:n arvostelun sijaan huolehtia työllisyydestä tai edes imagostaan hallituksessa. Tähän mennessä reagointia työllisyystilanteen nopean heikentymiseen ei ole tullut. Toisaalta vihreiden kädenjälki ei ole näkynyt hallituksen ympäristöpolitiikassakaan, Viitanen toteaa.

Viitanen korostaa, etttä ympäristöjärjestöjen puolelta on esitetty toistuvasti huolta hallituksen ympäristölinjauksista.

Cronbergin puheet demareiden "jälkivihreydestä" kertovat Viitasen mukaan työministerin tietämättömyydestä.

– Cronbeg ei tunne historiaa. SDP:n toimesta aikoinaan perustettiin ympäristöministeriö porvaripuolueiden vastustuksesta huolimatta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme