Mainos
Mainos

SDP suuntaisi 2,4 miljardia hyvinvointiin

SDP on julkistanut vaaliohjelmansa. Puolueen tähtäimessä ovat erityisesti hyvinvointi- ja sosiaalipalvelujen turvaaminen.

SDP lupaa panostaa ensi vaalikaudella 2,4 miljardia euroa hyvinvointiin ja sosiaaliturvaan. Vanhusten ja vammaisten palveluihin tarvitaan vähintään 20 000 ihmistä lisää. Ensimmäisen lapsen lapsilisää on korotettava tuntuvasti ja pidennettävä vanhempainvapaata kuukaudella.

SDP julkisti vaaliohjelmansa tänään Vantaalla. Puheenjohtaja Eero Heinäluoman mukaan veronalennusvara on ensi vaalikaudella pienempi kuin nyt päättyvällä kaudella. Sen tarkemmin puolue ei veromallinsa mitoitusta kerro.

Heinäluoman mukaan hallitusneuvotteluissa sovittaisiin verotuksen painopisteistä, mutta palkkaverotuksen ratkaisut lykättäisiin syksyn tuloneuvotteluihin. Puolue lupaa joka tapauksessa korjata eläkkeiden verotusta sekä perintöverotuksen epäkohtia.

Työllisyydessä tavoitteena on saada 100 000 uutta työpaikkaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme