Mainos
Mainos

Se on täällä – MTV3:n uunituore vaalikone

Etkö vielä tiedä, kumpaa ehdokkaista äänestäisit presidentinvaalien toisella kierroksella? MTV3:n Uutisten tuoreutettu vaalikone auttaa valitsemaan sen sopivamman.

Vastaamalla koneen kymmeneen väittämään selviää, mitä mieltä kokoomuksen Sauli Niinistö ja vihreiden Pekka Haavisto ovat puolison roolista presidentin rinnalla tai siitä, pitäisikö presidentin lähteä kyselemään Venäjältä Karjalaa takaisin.

Ehdokkaat ovat kertoneet kantansa myös siihen, paljonko koulutus tai edustavuus vaikuttavat presidentin työssä. Koneessa lisäksi arvio kunta-asioista, Natosta ja presidentin oikeudesta armahtaa vankeja.

Vaalikoneesta näet, oletko samaa vai eri mieltä ehdokkaiden kanssa. Sivulta pääset myös MTV3:n edelliseen vaalikoneeseen, johon joulu–tammikuussa kertyi yli 500 000 vastausta. Kaikkiaan sivuilla vieraili yli miljoona ihmistä.

Suomalaiset valitsevat itselleen 12. presidentin 5. helmikuuta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme