Mainos
Mainos

Sea Life siivosi altaansa - sukelsimme mukaan haiden sekaan

Joulusiivous ulottuu myös Linnanmäellä sijaitsevaan Sea Lifeen, jossa puhdistetaan tällä viikolla kaikki merieläinten kodit. Isoon valtamerialtaaseen sukelsi myös MTV3 Uutisten kuvaaja Ilari Korhonen, joka on harrastanut sukellusta ja vedenalaista kuvausta mm. Punaisella merellä. Hän on nähnyt siellä mm. isoja vasarahaita ja valkopilkkahaita sekä pienempiä riuttahaita.

Sukeltaja ei ollut suinkaan yksin Sea Lifen altaassa, sillä valtamerialtaan kalat ja hait seurasivat operaatiota lähietäisyydeltä. Siivousapulaisena toimi myös parimetrinen seeprahai Mussukka, joka ui välillä suoraan ja rajustikin päin siivoojana toimivaa intendenttiä Markus Dernjatinia ja MTV3:n kuvaajaa.

Huomenna, siivousurakan lopuksi, valtamerialtaan elasmosauruksen luuranko saa päähänsä tonttulakin.

Hurjamaineiset punapiraijat saivat jo viime kuussa joulukuusen altaaseensa. Kuusenkoristeet ovat kuusesta jo kadonneet, sillä piraijat söivät kuusessa roikkuneet ruutanat jo ensimmäisinä päivinä. Pienen alkujännityksen jälkeen piraijat ovat tykästyneet joulukuuseen jo siinä määrin, että lymyilevät mielellään neulasten katveessa.

(MTV3)

10 vuotta sitten MTV3:n kuvaaja meni piraija-altaaseen

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme