Mainos
Mainos

Seksityöläinen: Kun on firma, voi maksamatonta taksaa karhuta vaikka oikeudessa

Kaupparekisteriin on tänä vuonna hyväksytty ensimmäistä kertaa yritys, joka ilmoittaa myyvänsä seksipalveluita. Tampereella asuva 25-vuotias Milla perusti yrityksen helmikuussa. Yrityksen toimialakuvauksena on seksin myynti. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

Jo kolmattatoista vuotta omaa seksialan yritystään pyörittävä Johanna Sirkiä kokee rekisteröimisen positiiviseksi asiaksi.

– Jos seksin myynti saadaan viralliseksi palveluksi, se hyväksyttäisiin myös normaalimmaksi työksi.

Seksiyrityksen rekisteröinnillä ei Sirkiän mielestä kuitenkaan ole suoranaista vaikutusta seksityöhön.

– Sillä ilmoittaako toimialakuvauksessa suoraan seksin myynnin tai esimerkiksi viihde- ja seuralaispalvelun, ei ole suoraa vaikutusta työntekijään.

Vaikutusta voi olla Sirkiän mukan olla kuitenkin silloin, kun työntekijälle koituu hankaluuksia esimerkiksi asiakaan kanssa.

– Esimerkiksi jos asiakas jättää maksamatta ja palvelun myyjä vaatii maksua oikeusteitse, niin työntekijällä on paremmat mahdollisuudet saada korvauksia, kun yritys on virallisesti ilmoittanut myyvänsä seksipalveluita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot