Mainos
Mainos

Sellon Prisma avasi ovensa - turvamiehiä lisätty

Kauppakeskus Sellon Prisma-myymälä avasi tänään ovensa ensimmäistä kertaa uudenvuodenaaton ampumistragedian jälkeen. Kello 12 henkilökunta ja asiakkaat osallistuivat hiljaiseen hetkeen.

Henkilökunta oli erikseen toivonut, että koko ryhmä kiertäisi kaupan läpi yhdessä ennen avaamista. Prismassa paikalla ollut MTV:n toimittaja Mari Haavisto kertoo, että kierroksella haluttiin hälventää pelkoja.

- Koko henkilökunta kiersi kaupan läpi kaksi kertaa, jotta kaikki näkevät, ettei nurkassa ole enää "mörköjä", kertoo Mari Haavisto.

Henkilökunnan pyynnöstä Prismassa on myös lisätty turvamiesten määrää toistaiseksi.

Muista Prismoista on tullut työntekijöitä henkilökunnan avuksi. Myös Prisman johtoa on paikalla auttamassa henkilökuntaa palaamaan arkeen.

Prisman johdon mukaan kaupassa on käynyt tänään tavallista enemmän asiakkaita.

Kaikille avoin suruadressi esillä

Ennen avaamista Sellon Prisman myymälässä pidettiin henkilökunnan kesken muistotilaisuus, jossa myös käytiin läpi tapahtunutta. Samalla henkilökunnalta kysyttiin, ovatko he valmiita kaupan avaamiseen

Henkilökunta on saanut kriisiapua ja sitä annetaan halukkaille edelleen. Kymmenen ammattiauttajaa on ollut henkilökunnan apuna koko viikonlopun.

Presidentti Tarja Halonen oli lähettänyt Prisman henkilökunnalle kirjeen ja kukkakimpun.

Sellon Prismassa on avoinna myös kaikille avoin muistoadressi.

Katso Mari Haaviston juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme