Mainos
Mainos

Selvisikö Irinalta kadonneen talon arvoitus? IL: Edellinen omistaja purki talon

Talven aikana kadonneen kesämökin arvoitus on selviämässä. 

Irina Vattulainen havaitsi toukokuun alussa, että hänen Keminmaalta omistamansa mökki oli kadonnut. Jäljellä oli ollut vain lautakasa ja kellari. Myös piha-alueen vaja oli hajotettu.

Pian sen jälkeen, kun mökistä oli uutisoitu laajalti, sai Vattulainen yhteydenoton naiselta, joka kertoi purattaneensa mökin. Asiasta kertoo Iltalehti. 

Iltalehden mukaan edellinen omistaja uskoi yhä omistavansa mökin ja purattaneensa sen. Hän ei muistanut myyneensä mökkiä Vattulaiselle.

Iltalehti sai käsiinsä talon kauppakirjan, jossa kerrottiin, että edellinen omistaja oli myynyt mökin Vattulaisen aviomiehelle vuonna 2009.

Kauppakirjassa rakennus todettiin asuinkelvottomaksi kosteusvaurioiden vuoksi. Rakennuksen käyttö on rajattu erillisellä lauseella vain varastoksi tai purettavaksi.

Vattulainen on ollut yhteydessä asianajajaansa tapauksesta.

Vattulainen havaitsi toukokuun alussa, että hänen Keminmaalta omistamansa mökki oli kadonnut. Jäljellä oli ollut vain lautakasa ja kellari. Myös piha-alueen vaja oli hajotettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme