Mainos
Mainos

Selvitys: Hallitus ei käsitellyt umts-huutokauppoja

Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan valtioneuvosto ei ole käsitellyt Soneran kolmannen sukupolven matkapuhelintoimintaan (umts-hankkeet) liittyviä asioita eikä ole antanut niihin liittyviä ohjeita yhtiön johdolle tai hallitukselle.

Valtioneuvosto ei selvityksen mukaan myöskään ole käynyt umts-hankkeisiin liittyviä neuvotteluita eikä muutenkaan ole puuttunut yhtiön operatiivista liiketoimintaa koskeviin asioihin. Ministeriö julkisti tänään listan eduskunnan ja valtioneuvoston istunnoista sekä liikenne- ja viestintäministeriön kokouksista, joissa Sonera-asioita on käsitelty. Selvitykseen on kirjattu, miten Sonera-asioita on kussakin istunnossa käsitelty. Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta on käsitellyt Soneran yhtiökokouksiin tulevia asioita ja tehdyt linjaukset ovat olleet hallituksen tiedossa. Lisäksi selvitykseen on koottu lista Soneran hallituksen ja hallintoneuvoston kokouksista, joissa Soneran umts-asioita on käsitelty.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme