Mainos
Mainos

Selvitys: Hallitus ei käsitellyt umts-huutokauppoja

Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan valtioneuvosto ei ole käsitellyt Soneran kolmannen sukupolven matkapuhelintoimintaan (umts-hankkeet) liittyviä asioita eikä ole antanut niihin liittyviä ohjeita yhtiön johdolle tai hallitukselle.

Valtioneuvosto ei selvityksen mukaan myöskään ole käynyt umts-hankkeisiin liittyviä neuvotteluita eikä muutenkaan ole puuttunut yhtiön operatiivista liiketoimintaa koskeviin asioihin. Ministeriö julkisti tänään listan eduskunnan ja valtioneuvoston istunnoista sekä liikenne- ja viestintäministeriön kokouksista, joissa Sonera-asioita on käsitelty. Selvitykseen on kirjattu, miten Sonera-asioita on kussakin istunnossa käsitelty. Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta on käsitellyt Soneran yhtiökokouksiin tulevia asioita ja tehdyt linjaukset ovat olleet hallituksen tiedossa. Lisäksi selvitykseen on koottu lista Soneran hallituksen ja hallintoneuvoston kokouksista, joissa Soneran umts-asioita on käsitelty.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot