Mainos
Mainos

Selvitys: Liikennehallinto suurremonttiin

Liikenne- ja viestintäministeriö ministeriö esittää liikennehallintoon laajoja muutoksia. Henkilöstövähennyksiä selvityksessä ei ehdoteta.

Liikenne- ja viestintäministeriön teettämässä virkamiesselvityksessä esitetään mm. uuden Liikenneviraston perustamista sekä Tieliikelaitoksen yhtiöittämistä ja VR-Rata Oy:n itsenäistämistä.

Selvitys esittää laajaa yhdistämistoimenpidettä. Sen mukaan Tiehallinnon, Ratahallintokeskuksen, merenkulkulaitoksen, Ajoneuvohallintokeskuksen ja lääninhallitusten liikenneosastot yhdistettäisiin uudeksi Liikennevirastoksi. Sen lisäksi syntyisi erillinen pieni Liikenneturvallisuustoimisto.

Henkilöstövähennyksiä selvityksessä ei ehdoteta.

Selvitystä ei ole vielä lainkaan käsitelty ministeriössä eikä muualla. Liikenne- ja viestintäministeriö pyrkii nyt käynnistämään väylähallintouudistuksesta laajan keskustelun.

(MTV3)

Asiasta lisää ministeriön sivuilla:
(Seitsemän uutiset 13.11.2002)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot