Mainos
Mainos

Selvitys: Työpaikan ilmapiiri tärkein tekijä työuran pidentämisessä

Työpaikan ilmapiiri on tärkein tekijä työurien pidentämisessä, kertoo Kevan selvitys.

Kuntien eäkevakuutuksesta vastaavan Kevan verkkoaivoriiheen osallistui toukokuussa lähes 5000 ihmistä. Heistä yli puolet oli sitä mieltä, että työurien pidentämisessä pitäisi keskittyä työkykyyn ja työhyvinvointiin. Osallistujat vaativat erityisesti joustavuutta työaikoihin.

Työhyvinvointiin vaikuttavat esimerkiksi kollegat, henkilöstöjohtaminen, esimiesten ja kollegoiden arvostus sekä organisaatiorakenne.

Kevan mukaan tulokset osoittavat, että pelkkä työhyvinvointi ei enää riitä, vaan huomiota pitäisi suunnata työyhteisöjen työssä jatkamista tukeviin asenteisiin ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot