Mainos
Mainos

Selvitysmies yksinkertaistamaan maatalouden tukijärjestelmää

Maa- ja metsätalousministeriö asetti tehtävään Pohjanmaan TE-keskuksen johtajan Kaj Suomelan. Työn tueksi kootaan tuottajajärjestöjen jäsenten kokemuksia nykyisistä järjestelmistä. Tilannekartoitus on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Selvitysmiehen tarkoituksena on tutkia, miten maatalouden tuki- ja valvontajärjestelmän voisi yksinkertaistaa. Maa- ja metsätalousministeriö asetti tehtävään Pohjanmaan TE-keskuksen johtajan Kaj Suomelan. Työ alkaa EU-maiden ja Suomen tuki- ja valvontajärjestelmien tilannekartoituksella. Tämän jälkeen selvitysmies tekee ehdotuksensa siitä, miten Suomen järjestelmiä voisi yksinkertaistaa.

Työn tueksi kootaan tuottajajärjestöjen jäsenten kokemuksia nykyisistä järjestelmistä. Lisäksi asetetaan tilannekartoituksen valmistuttua työryhmä, jossa on mukana muun muassa tuottajien ja hallinnon edustajia. Työ on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä. (MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme