Mainos
Mainos

Selvitysmies yksinkertaistamaan maatalouden tukijärjestelmää

Maa- ja metsätalousministeriö asetti tehtävään Pohjanmaan TE-keskuksen johtajan Kaj Suomelan. Työn tueksi kootaan tuottajajärjestöjen jäsenten kokemuksia nykyisistä järjestelmistä. Tilannekartoitus on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Selvitysmiehen tarkoituksena on tutkia, miten maatalouden tuki- ja valvontajärjestelmän voisi yksinkertaistaa. Maa- ja metsätalousministeriö asetti tehtävään Pohjanmaan TE-keskuksen johtajan Kaj Suomelan. Työ alkaa EU-maiden ja Suomen tuki- ja valvontajärjestelmien tilannekartoituksella. Tämän jälkeen selvitysmies tekee ehdotuksensa siitä, miten Suomen järjestelmiä voisi yksinkertaistaa.

Työn tueksi kootaan tuottajajärjestöjen jäsenten kokemuksia nykyisistä järjestelmistä. Lisäksi asetetaan tilannekartoituksen valmistuttua työryhmä, jossa on mukana muun muassa tuottajien ja hallinnon edustajia. Työ on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä. (MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot