Mainos
Mainos

Seppänen ei aio tyytyä varapuheenjohtajuutta vähempään

Vasemmistoliiton puheenjohtajuutta tavoitteleva europarlamentaarikko Esko Seppänen haastaa puolueen johtoa tavoittelevat aatteelliseen keskusteluun. Seppänen sanoi tänään Lapin Kansan haastattelussa, ettei hän aio jatkaa puolueessa, mikäli hänellä "pyyhitään pöytää" puheenjohtajavaalissa.

Seppäsen päätös ei ole yksiselitteinen, vaikka hän vakuuttaakin ettei aio jatkaa "säälistä" puolueessa. Seppänen sanoo jatkavansa, vaikka hänestä ei tulisi Claes Anderssonin työn jatkajaa toukokuun puoluekokouksessa. Mikäli Seppänen ei kuitenkaan yllä edes varapuheenjohtajaksi, hän katsoo asemansa kestämättömäksi.

-Silloin minulla on pyyhitty pöytää, ja on aika vaikea nähdä, miten voisin siinä tilanteessa jatkaa puolueessa - tai sellaisen puolueen kansanedustajana - joka ei millään tavoin vastaa minun näkemyksiäni vasemmistoliitosta, Seppänen perustelee.

Pelkkä varapuheenjohtajuuskaan ei riitä Seppäselle, ellei puolue tunnusta ainakin keskeisimpiä osia hänen teeseistään myös omiksi tavoitteikseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme