Mainos
Mainos

Seppo äimistyi kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: "Säästötili oli kadonnut, käyttötilillä ylimääräisiä maksuja"

MTV Uutisten haastattelema Seppo yllättyi pahanpäiväisesti eilen illalla kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: Hänen säästötilinsä oli kadonnut ja miehen käyttötilille oli ilmestynyt ylimääräisiä maksuja.

Hämmennys oli suuri, sillä säästötilillä oli useita tuhansia euroja. Maksut taas olivat pari viikkoa sitten nollille maksetun pankkilainan lyhennyksiä, joiden eräpäivä häämötti jo kahden päivän päässä.

Miehen onneksi säästötili tuli kuitenkin myöhemmin jälleen näkyviin, ja epämääräiset maksut ja eräpäivät oli kuitattu pois palvelusta.

Pankki: Mobiilipankissa häiriöitä

Seppo ei ollut ongelman kanssa ainoa, sillä Nordeasta vahvistetaan, että mobiilipankin käyttäjiä riivasi ajoittaiset häiriöt eilen illalla.

– Tilejä ei ole kadonnut, mutta kun on avannut uuden mobiilipankkisovelluksen, kaikki tilit eivät ole näkyneet välttämättä siinä sillä hetkellä, Nordean viestinnästä täsmennetään.

Nyt ongelma on kuitenkin saatu korjattua, eikä ongelmia ole tänään esiintynyt.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme